Praktické cvičení žáků 3. ročníků v restauraci Na Plzeňské

Ukázky z praktického cvičení žáků 3. ročníků v restauraci Na Plzeňské:

  • Dokončování pokrmu před hostem – vykosťování pstruhů, správná technika a servis
  • Žáci 3. ročníků si také mohou během praktické výuky vyzkoušet, jak správně vykostit pstruha a naservírovat ho hostovi.

K praktické výuce patří i správná příprava rautů, kdy žáci mají možnost vidět a podílet se na celé přípravě včetně její objednávky.

 

Učitelka odborného výcviku Jana Šounová

 

[Not a valid template]
Zdeněk Nevrkla

Share
Published by
Zdeněk Nevrkla

Recent Posts

Třída PL2 na exkurzi v UNYP

Třída PL2 na exkurzi UNYP.

2 měsíce ago

Návštěva Českého Krumlova

V rámci projektu Erasmus+ jsme se s naší skupinkou tento týden vydali do Českého Krumlova.…

2 měsíce ago

Návštěva Bedny v Příbrami

Třída PL1 v rámci předmětu pedagogika navštívila Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bedna.  

2 měsíce ago

Ocenění žákyně Lucie Svitálkové z PL2

Ocenění za vynikající prezentační dovednosti v angličtině pro Lucii Svitálkovou z PL2. Lucky prezentace sloužila…

2 měsíce ago

Návštěva Mnichova

V pondělí 22. 4. 2024  jsme s našimi žáky třídy HT1, HT2, CR1, CR2, HC3,…

2 měsíce ago

Velký úspěch našich žáků na soutěži Gastro Poděbrady

Dne 18. 4. 2024 proběhla v Poděbradech tradiční gastronomická soutěž "Gastro Poděbrady", na které nás…

2 měsíce ago