Praktické cvičení žáků 3. ročníků v restauraci Na Plzeňské

Ukázky z praktického cvičení žáků 3. ročníků v restauraci Na Plzeňské:

  • Dokončování pokrmu před hostem – vykosťování pstruhů, správná technika a servis
  • Žáci 3. ročníků si také mohou během praktické výuky vyzkoušet, jak správně vykostit pstruha a naservírovat ho hostovi.

K praktické výuce patří i správná příprava rautů, kdy žáci mají možnost vidět a podílet se na celé přípravě včetně její objednávky.

 

Učitelka odborného výcviku Jana Šounová

 

[Not a valid template]
Zdeněk Nevrkla

Recent Posts

Ocenění žákyně Lucie Svitálkové z PL2

Ocenění za vynikající prezentační dovednosti v angličtině pro Lucii Svitálkovou z PL2. Lucky prezentace sloužila…

6 dny ago

Návštěva Mnichova

V pondělí 22. 4. 2024  jsme s našimi žáky třídy HT1, HT2, CR1, CR2, HC3,…

1 týdnem ago

Velký úspěch našich žáků na soutěži Gastro Poděbrady

Dne 18. 4. 2024 proběhla v Poděbradech tradiční gastronomická soutěž "Gastro Poděbrady", na které nás…

1 týdnem ago

„Erasmus +“ Návštěva z Portugalska – den 5

V pátek jsme se vůbec nezastavili a končili jsme za tmy velkou párty. Podívali jsme…

2 týdny ago

„Erasmus +“ Návštěva z Portugalska – den 4

Dnes jsme si užili společný výlet do Karlových Varů! A vychutnali si ho všemi doušky.…

2 týdny ago

„Erasmus +“ Návštěva z Portugalska – den 3

Návštěva hodin na ISŠ a nasátí atmosféry ve škole! Společně jsme spolu zažili výuku zeměpisu,…

2 týdny ago