Ukázka z přípravy ryb – restaurace Na Plzeňské

Týden poté, co jsme se zúčastnili výlovu nedalekého rybníka u obce Drahenický Málkov, k nám po domluvě přijel do školy Ing. Eduard Levý, vyhlášený odborník na ryby a jejich přípravu, který připravuje rybí delikatesy i na prezidentský stůl.

Na pracovišti PPV v restauraci Na Plzeňské pro naše žáky připravil poutavou ukázku zpracování a přípravy ryb. Během ukázky bylo k vidění např. jak efektivně zbavit kapra šupin, vykostění, porcování a několik způsobů předběžné přípravy masa na další úpravu.

Za ukázku moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci.

Ing. Ladislav Břenda

[Not a valid template]
Zdeněk Nevrkla

Recent Posts

Třída PL2 na exkurzi v UNYP

Třída PL2 na exkurzi UNYP.

8 měsíců ago

Návštěva Českého Krumlova

V rámci projektu Erasmus+ jsme se s naší skupinkou tento týden vydali do Českého Krumlova.…

8 měsíců ago

Návštěva Bedny v Příbrami

Třída PL1 v rámci předmětu pedagogika navštívila Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bedna.  

8 měsíců ago

Ocenění žákyně Lucie Svitálkové z PL2

Ocenění za vynikající prezentační dovednosti v angličtině pro Lucii Svitálkovou z PL2. Lucky prezentace sloužila…

8 měsíců ago

Návštěva Mnichova

V pondělí 22. 4. 2024  jsme s našimi žáky třídy HT1, HT2, CR1, CR2, HC3,…

8 měsíců ago

Velký úspěch našich žáků na soutěži Gastro Poděbrady

Dne 18. 4. 2024 proběhla v Poděbradech tradiční gastronomická soutěž "Gastro Poděbrady", na které nás…

8 měsíců ago