Týden poté, co jsme se zúčastnili výlovu nedalekého rybníka u obce Drahenický Málkov, k nám po domluvě přijel do školy Ing. Eduard Levý, vyhlášený odborník na ryby a jejich přípravu, který připravuje rybí delikatesy i na prezidentský stůl.
Na pracovišti PPV v restauraci Na Plzeňské pro naše žáky připravil poutavou ukázku zpracování a přípravy ryb. Během ukázky bylo k vidění např. jak efektivně zbavit kapra šupin, vykostění, porcování a několik způsobů předběžné přípravy masa na další úpravu.
Za ukázku moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci.
Ing. Ladislav Břenda
[Not a valid template]V rámci projektu Erasmus+ jsme se s naší skupinkou tento týden vydali do Českého Krumlova.…
Třída PL1 v rámci předmětu pedagogika navštívila Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Bedna.
Ocenění za vynikající prezentační dovednosti v angličtině pro Lucii Svitálkovou z PL2. Lucky prezentace sloužila…
V pondělí 22. 4. 2024 jsme s našimi žáky třídy HT1, HT2, CR1, CR2, HC3,…
Dne 18. 4. 2024 proběhla v Poděbradech tradiční gastronomická soutěž "Gastro Poděbrady", na které nás…