Didaktické materiály – obor Kuchař1. Kuchař – teplné úpravy HM1. Kuchař – tepelné úpravy HM-pracovní list č. 1 1. Kuchař – tepelné úpravy HM-pracovní list č. 2 1. Kuchař – tepelné úpravy HM-učební materiál 2. Kuchař – využití HM k přípravě dietních, zdravotních pokrmů, v racionální výživě2. Kuchař – využití HM na diety, zdravotní pokrmy a v racionální výživě-pracovní list č. 12. Kuchař – využití HM na diety, zdravotní pokrmy a v racionální výživě-pracovní list č. 22. Kuchař -využití HM k přípravě dietních, zdravotních pokrmů , v racionální výživě-učební materiál 3. Kuchař – využití HM při úpravě dušených pokrmů3. Kuchař – využití HM při přípravě dušených pokrmů-pracovní list č. 13. Kuchař – využití HM při přípravě dušených pokrmů-pracovní list č. 23. Kuchař – využití HM při úpravě dušených pokrmů-učební materiál4. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů-pracovní list č. 14. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů-pracovní list č.24. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů – učební materiál5. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous Vide-ucebni material5. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous-Vide-pracovní list č. 15. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous-Vide-pracovní list č. 26 .Kuchař – úprava hovězích vnitřností6. Kuchař – úprava hovězích vnitřností – pracovní list č. 16. Kuchař – úprava hovězích vnitřností – pracovní list č. 26. Kuchař – úprava hovězích vnitřností – učební materiál