Didaktické materiály – obor Kuchař

1. Kuchař – teplné úpravy HM
1. Kuchař – tepelné úpravy HM-pracovní list č. 1
1. Kuchař – tepelné úpravy HM-pracovní list č. 2
1. Kuchař – tepelné úpravy HM-učební materiál
2. Kuchař – využití HM k přípravě dietních, zdravotních pokrmů, v racionální výživě
2. Kuchař – využití HM na diety, zdravotní pokrmy a v racionální výživě-pracovní list č. 1
2. Kuchař – využití HM na diety, zdravotní pokrmy a v racionální výživě-pracovní list č. 2
2. Kuchař -využití HM k přípravě dietních, zdravotních pokrmů , v racionální výživě-učební materiál
3. Kuchař – využití HM při úpravě dušených pokrmů
3. Kuchař – využití HM při přípravě dušených pokrmů-pracovní list č. 1
3. Kuchař –  využití HM při přípravě dušených pokrmů-pracovní list č. 2
3. Kuchař – využití HM při úpravě dušených pokrmů-učební materiál
4. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů-pracovní list č. 1
4. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů-pracovní list č.2
4. Kuchař – využití HM při přípravě minutkových pokrmů – učební materiál
5. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous Vide-ucebni material
5. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous-Vide-pracovní list č. 1
5. Kuchař – využití HM při úpravě metodou Sous-Vide-pracovní list č. 2

6 .Kuchař – úprava hovězích vnitřností
6. Kuchař – úprava hovězích vnitřností – pracovní list č. 1
6. Kuchař – úprava hovězích vnitřností – pracovní list č. 2
6. Kuchař – úprava hovězích vnitřností  – učební materiál

Back to Top