Adéla Sochůrková

Dvojnásobná juniorská mistryně republiky v sommelierství

Vystudovala jsem obor Hotelnictví, který mi po dokončení studia otevřel nespočet možností. Získala jsem možnost si hned dva týdny po maturitě otevřít svůj vlastní podnik. Momentálně jsem provozní a vedoucí provozu v restauraci Na Střelnici v Rokycanech.

Co se týče vyučovacích předmětů, každý učitel mě i ostatní dokázal skvěle připravit na maturitu. Zároveň jsou na škole i pedagogové, kteří vás nejen připraví na zkoušky, ale pomůžou vám jít za vaším snem. Od druhého ročníku jsem reprezentovala školu v sommelierství a čepování piva. Díky některým pedagogům jsem získala znalosti potřebné pro soutěže, ale hlavně také pro praxi. Vzhledem k mé vysoké absenci bych nejen nemohla soutěžit, ale zřejmě bych ani neodmaturovala, nicméně příprava ze školy byla dostačující.

Proto bych chtěla poděkovat za podporu a důvěru těm pedagogům, kteří ji do mě vložili a podpořili mě v mých snech. Jsem si jistá, že to samé jsou ochotní udělat pro každého.