ENERGETICKÁ HODNOTA POTRAVIN VÝŽIVOVÁ HODNOTA POTRAVIN SKLADOVÁNÍ POTRAVIN Drubez Skopove_maso Zverina Čínská kuchyně Francouzská kuchyně Japonská kuchyně Ryby Prezentace- Přílohy ze zeleniny Prezentace- Přílohy, rozdělení, význam, využití Prezentace.Omáčky 1 Prezentace.Omáčky 2 Prezentace.Omáčky 3 Prezentace.Omáčky 4 Prezentace.Omáčky 5 Prezentace.Omáčky Prezentace-Hnědé polévky Prezentace-Polévky vložky,zavářky Prezentace-Polévky 2 vložky,zavářky Prezentace-Přílohy z brambor Prezentace-Přílohy z mouky Prezentace-Přílohy z rýže Prezentace-Přílohy z těstovin Prezentace-Speciální polévky 1. Prezentace-Speciální polévky 2.